Szöveges keresés
Adatbázisok
Nyitólap - Hírek Bemutatkozás
Bemutatkozás

Friss Akciók!

Műszerkatalógus

Rendezvények

Tudásbázis

Műszer piac

Hírlevél

Hirdetési árak Szerkesztőség Rólunk írták Portáltérkép

Üdvözöljük a Műszeroldal-on!

English introduction
Itt mindent megtalálhat, amire szüksége lehet a műszer/ méréstechnikában! Az oldalt rendszeresen bővítjük, ezért érdemes időnként visszatérnie! Vegye fel az indulóoldalt a Kedvencek közé!

A Hírek rovatban értesülhet a hazai műszer-méréstechnikai legfrissebb újdonságairól. A cégadatbázisokban kereshet Termékcsoport, Gyártó név és Forgalmazó név szerint, de eljuthat Kalibráló- és Vizsgáló laboratóriumok, Fejlesztő és Javító cégek adataihoz is.

Adatbázisainkba ITT is jelentkezhet! Érdemes-e felkerülni cégüknek a Műszeroldalra? (Kérdések és válaszok)

Tudásbázisunk az Ön munkáját segítheti a mérési feladatok elvégzése során: A Metrológia menűpontban átfogó áttekintést talál a hivatalos méréstechnikáról. A Szakirodalom és a Hasznos adatok menüpontokban egy egész méréstechnikai könyvtárban kutathat. Szoftverek címszó alatt méréstechnikai segédprogramok gyűjteményét találja. A Hasznos linkek fontos műszer/méréstechnikai honlapokhoz vezetik el.

Ha mégsem talál megoldást méréstechnikai problémájára, forduljon szerkesztőségünkhöz a 481-1256 telefonszámon vagy az rradnai@mta.mmsz.hu e-mail címen!

A Műszer-piac használt műszerek eladását/vételét könnyíti meg.

MTA MMSZ logó Az oldalt a Széchenyi-terv pályázat anyagi támogatásával az MTA-MMSZ Kft. készítette és a Műszeroldal Kft. üzemelteti. Széchenyi Terv
Az oldal használata előtt tekintse meg Jogi feltételeinket és a Használati utasítást!


 GlobalFocus
 Eurocircuit

Copyright Műszeroldal Kft.