Szöveges keresés
Adatbázisok
Nyitólap - Hírek Kérdések és válaszok
Bemutatkozás

Friss Akciók!

Műszerkatalógus

Rendezvények

Tudásbázis

Műszer piac

Hírlevél

Hirdetési árak Szerkesztőség Rólunk írták Portáltérkép

Érdemes-e felkerülni cégünknek a Műszeroldalra?

Kérdések és válaszok...


Kérdés: Már sok adatbázisban szerepel cégünk (Szaknévsor, Arany Oldalak stb.), sokat költöttünk erre. Érdemes-e még a Műszeroldalra is felkerülnünk?

Válasz: Igen! A fenti cégmutatók sokat markolnak de keveset fognak. Szakterület szerint keresve, csak néhány céget találnak az ügyfelek. Miután csalódtak bennük, többször nem is keresnek azokban. Ezzel szemben a Műszeroldalon kizárólag műszeres cégek vannak, a teljes spektrumot lefedve a forgalmazóktól a kalibrálást végzőkig. Minden műszeres problémára talál megoldást az aki keres, tehát máskor is a Műszeroldalt fogja használni!

Kérdés: A konkurrens cég már fent van a Műszeroldalon! Érdemes nekünk is felkerülni?

Válasz: Feltétlenül! Ha mindkét cég fent van a Műszeroldalon, akkor a termékek versenyeznek, ha csak a konkurrens van fent, csak hozzá jutnak el az ügyfelek!

Kérdés: Cégünk sokat költött a magyar nyelvű honlapunk létrehozására, jelen vagyunk az Internet-en. Miért költsünk - ha kis összeget is - a Műszeroldal-ra?

Válasz: Egy hasonlattal felelünk erre a kérdésre. Azzal, hogy cégük magyar nyelvű prospektust készített egy forgalmazott műszerről, még nem oldotta meg a marketing teljes feladatát, ugyanis el kell azt juttatni a szóbajöhető vásárlókhoz! Pontosan ez utóbbit nyújtja cégének a Műszeroldal! Nagy nyilvánosságot biztosítunk céges honlapjuknak! Úgy is mondhatnánk, segítünk abban, hogy megtérüljön a saját honlap-fejlesztés költsége! Ha van katalógus-szerű része is a honlapjuknak, akkor azt még az előlapunkra is érdemes feltenni reklámcsík formájában!

Kérdés: A cégünket nem az Internet-en keresztül keresik meg az ügyfelek! Miért kéne felkerülnünk a Műszeroldalra?

Válasz: Akár tetszik, akár nem, az Internet ma már mindennapjaink része. Rohamosan nő azok száma, akik számítógép elé ülnek, ha adatot keresnek. Kár lenne lemondani róluk, mint jövendő ügyfelekről! A Műszeroldal, mint egy elektronikus piactér, összehozza cégét az érdeklődő ügyfelekkel!

Kérdés: Az ügyfelek jól ismerik cégünket, mi is ismerjük a lehetséges ügyfeleinket! Érdemes akkor felkerülnünk a Műszeroldalra?

Válasz: Ez a felvetés idejét múlta szemléletet tükröz! A hazai gazdaság a gyors fejlődés szakaszát éli és előttünk az EU csatlakozás. A gyorsan változó gazdasági környezetben senki sem mondhatja, hogy minden számbajöhető ügyfelet ismer és őt is ismeri mindenki!

Kérdés: Nekünk nincs honlapunk! Érdemes jelentkeznünk a Műszeroldalra?

Válasz: Ha valakinek igazán érdemes, akkor az éppen az Önök cége! A Műszeroldalon keresztül ugyanis minden Internet-használó érdeklődő eljuthat cégükhöz, mindössze évi 25 eFt.-ért.

Kérdés: Milyen különleges vonzereje van még a Műszeroldalnak?

Válasz: A Műszeroldalon a látogatók nemcsak egy jól szervezett cégadatbázist találnak, hanem egy egész metrológiai-műszer-mérési könyvtárat. A látogatók igényeit figyelembevéve állandóan fejlesztjük a szakmai rovatokat. Ebbe a munkába az egyes szakterületek kiemelkedő szakembereit is bevonjuk.

 

 GlobalFocus
 Eurocircuit

Copyright Műszeroldal Kft.