CÉGBEMUTATÁS

 

         Az INOT Kft. 2003. december 16-án alakult meg alapvetően a német Hermann SEWERIN GmbH műszereinek magyarországi forgalmazása céljából.

A tevékenység alapvetően a német Sewerin cég képviselete és az általa gyártott műszerek forgalmazása, majd 30 éves tapasztalat alapján.

A fő vevőkör a magyarországi gázszolgáltató vállalatok, de minden más gázt felhasználó üzem a lehetséges partnerek közé számit. Másik fő terület a vízszivárgáskeresés.

 

A Sewerin cég alapvetően hordozható műszereket gyárt és fő erőssége, hogy a szolgáltatásainál saját maga is alkalmazza ezeket.
 

A máig végrehajtott fejlesztések további kiegészítő műszereket eredményeztek mint pl.:

 

-         robbanásveszélyjelzők

-         nyomvonalkeresők

-         tárgykeresők

-         gázszagosítóanyag mérők

-         nyomáspróba műszer

-         biogáztelepek ellenőrző műszerei

-         stb

 

A cég fejlődése során a Magyar állam és az európai Unió pályázati segítségével ISO minőségtanusítási rendszert vezetett be és alkalmaz.

 

További célunk a jövőben, nem csak az említett cég termékeinek minél kielégítőbb forgalmazása, hanem a gázszivárgáskeresés jelentőségének megfelelőbb hangsúlyozása és az abban részt vevők továbbképzése elsősorban a német DVGW szakmai szövetség előírásai és a SEWERIN cég világtapasztalatai szerint.

Véleményünk szerint Önmagában a technika fejlesztése kevés a humán erőforrás megfelelő képzése nélkül, ezért a későbbiek során a műszerekkel foglalkozók szakmai továbbképzése is szerepel terveink között.

 

Elérhetőségek:

INOT Kft

1118 Budapest, Torbágy u. 6. IX/32.

Tel.: 06/70/514-6414

Fax: 246-9274

E-mail: toni@inot.hu

(Honlap fejlesztés alatt)