Szöveges keresés
Adatbázisok
Nyitólap - Hírek Képzés, oktatás
Bemutatkozás

Friss Akciók!

Műszerkatalógus

Rendezvények

Tudásbázis

Műszer piac

Hírlevél

Hirdetési árak Szerkesztőség Rólunk írták Portáltérkép

Képzés, oktatás adatbázisa

Ebben az adatbázisban tanfolyamokról tájékozódhat!

Válasszon tanfolyam címet, arról egyetlen egér kattintással eljuthat az oktatás végző cég vagy intézmény adataihoz!

Ha ismeri az oktatást végző cég nevét és csak adataira (tevékenység, cím, telefonszám, honlap stb.) kiváncsi, használja az alábbi lehetőségeket:


Témacsoportok
Oktatást végző cégek listája


Szöveges keresés a cégadatbázisban:
Tanfolyamok:
-MUNKAVÉDELMI OKTATÁS
-PED-2014 KIEGÉSZÍTŐ KÉPZÉS, ALAPFOKÚ, ALAPFOKÚ TOVÁBBKÉPZŐ ÉS BŐVÍTETT FOKOZATÚ ÉS BŐVÍTETT FOKOZATÚ TOVÁBBKÉPZŐ SUGÁRVÉDELMI KÉPZÉS
-VESZÉLYES ANYAGOKKAL FOGLALKOZÓK (MÉREGKEZELŐK) JOGSZABÁLY SZERINTI KÉPZÉSE
-VESZÉLYES ANYAGOKKAL VALÓ TEVÉKENYSÉGEK IRÁNYÍTÁSA


Keresés a Műszeroldal cégadatbázisban

A Műszeroldal cégadatbázisa megbízható és naprakész adatokat tartalmaz. Folyamatosan frissített adatbázisunkban minden cég megtalálható, amely komolyan gondolja jelenlétét a műszer és méréstechnika területén.

A keresés két módszerrel történhet:

1. Ha ismeri a keresett cég, termék vagy szolgáltatás nevét, írja be azt (vagy annak egy részét) a képernyő jobb felső részén lévő keresőablakba és indítsa a keresést. A találati oldalon azon cégadatok jelennek meg, amelyekben előfordul a keresett szó vagy szórészlet piros színnel kiemelve.

2. Ha böngészéssel (listából válogatással) szeretne keresni az adatbázisban, válassza ki a megfelelő belépési pontot a felső menűsorból, és a megnyíló adatbázis listában keresse meg a megfelelő címszót. Arra kattintva megjelennek a címszóhoz tartozó cégadatok. Az ABC sorrendű listákban a hasonló kezdetű szavak egymás után jelennek meg, így áttekinthető a teljes keresett témakör.

A keresésnél gondolni kell arra, hogy egyes szakmai fogalmak esetében különböző magyar szóhasználat lehet: érzékelő / szenzor, regisztráló / rekorder, elemző / analizátor, extraktor / feltáró, szkópméter / multiszkóp, nyomásmérő / manométer, infravörös hőmérő / infrahőmérő / pirométer, képeéemző / képanalizátor, klímakamra / klímaszekrény / klímafülke, mérőóra / indikátoróra, extraháló / extraktor, folyadékkromatográf / HPLC, kéndioxid elemző / SO2 elemző, szénmonoxid érzékelő / CO jelző. Teljeskörű lekérdezéshez ezért valamennyi használatos kifejezésre célszerű kiterjeszteni a keresést!

Ha nem találja meg a szükséges információt, hívja fel Szerkesztőségünket a 481-1256 telefonszámon!

 GlobalFocus
 Eurocircuit

Copyright Műszeroldal Kft.