Szöveges keresés
Adatbázisok
Nyitólap - Hírek
Bemutatkozás

Friss Akciók!

Műszerkatalógus

Rendezvények

Tudásbázis

Műszer piac

Hírlevél

Hirdetési árak Szerkesztőség Rólunk írták Portáltérkép

Keresés eredménye

Adatbázis: Termékek
Keresés típusa: Fajta szerint
Keresett szó:

BIOLÓGIAI MIKROSZKÓP

ELECTROMED Kft. BUDAPEST, 1138, Párkány u.15
Tel: 350-1321, 450-1339, 06/20/955-1818, 06/20/331-4117, Fax: 350-1321, 450-1339, Katalógus, email E-mail
Forgalmazott termékek: BIOLÓGIAI MIKROSZKÓP >> Teljes lista(27 termék)
Forgalmazott gyártók: Guerra; Heine; Hydro-Bios; Keeler; Minitüb; MOTIC; Narishige; NARVA; NIKON; Omnidia; Opticon; Osram; PHILIPS; Photonic; PZO; Welch Allyn
A biológiai mikroszkópok

A biológiai mikroszkópok nagyítása jellemzõen 40-1000-szeres között van és elsõsorban preparátumok vizsgálatára alkalmasak. A hagyományos biológiai mikroszkópokhoz 3-4 tárgylencse tartozik, melyeket körbeforgatva választhatjuk ki a kívánt nagyítást. Itt gondot okozhat a pontos pozícionálás, a megfigyelendõ területet gondosan középre kell állítani, hogy a nagyobb nagyítással is a látómezõben maradjon.
A biológiai mikroszkópokra felszerelhetõ binokuláris fej, ezzel két szemmel tudjuk a megfigyelést végezni. A két szemlencsében ugyan az a kép látható, ez a fej használható fotografikus megfigyelésre is: amíg az egyik okulárban vizuálisan észlelünk, a másikba behelyezhetõ a kamera. Ezek lelke egy osztóprizma. Fotografikus megfigyeléshez gyártanak TV-fejjel ellátott mikroszkópokat, ahol a vizuális vizsgálat zavarása nélkül külön fényút van a kamerának. Igy a látott képet számítógépen bemutatni, rögzíteni és tárolni is lehet.
Google
 
 Eurocircuit
 GlobalFocus

Copyright Műszeroldal Kft.